Wil jij...

 • ... gezonder leren eten?
 • ... hulp bij afvallen?
 • ... ondersteuning met voeding bij lichamelijke klachten?
 • ... op een gezonde manier plantaardig(er) leven?
 • ... een detoxprogramma volgen met persoonlijke begeleiding?

Je kunt hieronder de keuze maken uit twee verschillende consultpakketten, een los consult èn een detoxprogramma.

 

Als voedingscoach beantwoord ik je vragen. We gaan samen op zoek naar een voedingpsatroon wat bij jou past en wat je goed vol kunt houden.

Het detoxprogramma is een goede start voor betere weerstand en een nieuwe, gezondere fase in je leven. Naast het detoxprogramma wat je hieronder ziet, kan ik ook een detoxprogramma op maat maken, gericht op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Stuur me gerust een berichtje en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 10-daagse detox

 

Inhoud:

 •  Begeleiding

o   Een begeleidingsgesprek via Skype (indien nodig kun je een los consult of consultpakket bijboeken)

o   Tussendoor mogelijkheid tot vragen stellen 

o   Je houdt een journal bij, dit kan gebruikt worden tijdens het begeleidingsgesprek/de begeleidingsgesprekken

 • Informatieboekje

o   Wat je moet weten vóór, tijdens en na de detox.

o   Het menu voor de 10 daagse detox

- Fase 1: afbouwen van vast voedsel naar sap, gedurende 3 dagen.

- Fase 2: sapvasten, gedurende 3 of 4 dagen.

- Fase 3: opbouwen van sap naar vast voedsel, gedurende 3 of 4 dagen.

 

Tijdens dit detoxprogramma krijgt je lichaam de kans om te ontgiften en om z'n vitaminevoorraad aan te vullen. Deze detox maakt gebruik van veelal groente- en fruitsappen die je zelf thuis op een makkelijke manier kunt maken. Meer weten over de voordelen van sapvasten? Kijk dan hier

 

Het informatiepakket is een handleiding voor iedereen. Jij bent uniek, daarom wordt de persoonlijke begeleiding afgestemd op jou.

 

In fase 1 bouw je op naar het sappen, zodat je lichaam hieraan kan wennen. In fase 3 bouw je af van het sappen, zodat je lichaam weer kan wennen aan vast voedsel.

 

Meer weten? Stuur me gerust een berichtje

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: binnen 48 uur

Skype consult

 

Een skype consult van ongeveer 30 minuten. Face to face, maar dan vanuit je eigen huis. 

 

Je kunt dit consult gebruiken om erachter je komen wat ik voor jou kan doen. Je kunt dit consult ook gebruiken als extra persoonlijke begeleiding naast het detoxprogramma of naast één van de andere consultpakketten.  

 

Meer weten? Stuur me gerust een berichtje

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: binnen 48 uur

Consultpakket basis

Inhoud:

 • 2x een skype consult van ongeveer 30 minuten per consult
 • Tussendoor mogelijkheid tot vragen stellen

 

Omschrijving:

 

De Skype consulten zijn face-to-face consulten, maar dan vanuit je eigen huis. Samen spreken we af wanneer de Skype consulten zullen plaatsvinden. Tijdens de consulten stellen we doelen, geef ik je advies, receptideeen en vertel ik je de d's en dont's rondom gezond eten. Verder geef ik je handvaten om gezondere keuzes te kunnen maken. Met dit pakket gaan we samen op weg naar een goed vol te houden voedingspatroon wat bij jou past!

 

Dit pakket zou je ook kunnen gebruiken als extra persoonlijke begeleiding naast het detoxprogramma. 

 

Meer weten? Stuur me gerust een berichtje

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: binnen 48 uur

Consultpakket extra

Inhoud:

 • 4x een skype consult van ongeveer 30 minuten per consult
 • Tussendoor mogelijkheid tot vragen stellen

 

Omschrijving:

 

De Skype consulten zijn face-to-face consulten, maar dan vanuit je eigen huis. Samen spreken we af wanneer de Skype consulten zullen plaatsvinden. Tijdens de consulten stellen we doelen, geef ik je advies en receptideeën. Verder geef ik je echte kennis over echte voeding. We gaan het ook hebben over het doorbreken van dagelijks (ongezonde) patronen. Dit brengen we in kaart d.m.v. een eetdagboek. Hierdoor wordt je ervan bewust waar je voedingskeuzes op gebaseerd zijn. Vervolgens kijken we naar wat jij nodig hebt en wat voor jou goed vol te houden is. Met dit pakket werken we samen naar een gezond en passend voedingspatroon voor jou! 

 

Meer weten? Stuur me gerust een berichtje

€ 119,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: binnen 48 uur

Disclaimer

 

De informatie ontvangen door Petricia Siepman is geen vervanging voor een medische behandeling. Het behandelen van een ziekte of aandoening moet alleen uitgevoerd worden door een medisch arts. Bij bestelling van de services op de website is de afnemer het eens dat enige medische behandeling niet gestopt moet worden op basis van de informatie van Petricia Siepman. 

 

Als u medicatie neemt en/of behandeld wordt voor een (chronische) aandoening, dan wordt geadviseerd dat de afnemer veranderingen in het voedingspatroon overlegt met de behandelend arts, aangezien het veranderen van een voedingspatroon (positieve) veranderingen in uw gezondheid teweeg kan brengen. Aanpassingen in een behandeling zouden nodig kunnen zijn, om eventuele complicaties te voorkomen. 

 

De afnemer weet dat deze geen verplichting heeft om de adviezen van Petricia Siepman over voeding en gezondheid op te volgen. De afnemer is vrij om op elk moment te stoppen met het implementeren van de adviezen van Petricia Siepman.


KvK-nummer op aanvraag