Duurzame, uitwasbare Mondkapjes

Vanaf 1 juni hebben we mondkapjes nodig in het OV. Als je gebruik maakt van services van mensen met contactberoepen kun je gevraagd worden om een mondkapje te dragen. Op dit moment geldt er het dringende advies om in openbare ruimtes, zoals winkels, scholen (vanaf voortgezet onderwijs) en musea ook een mondkapje te dragen. 

 

Omdat mondkapjes best een beetje fashionable mogen zijn, omdat ik wegwerpmondkapjes een beetje zonde vind en omdat ik het leuk vind ben ik achter de naaimachine gekropen om mondkapjes te maken. Deze kun je hier bestellen.

 

Één mondkapje kost €10

Twee mondkapjes kosten €19

 

De verzendkosten zijn voor mij. 

 

De kapjes kunnen het beste in een waszakje en op 40-60 graden gewassen worden.

Ik naai lusjes aan de binnenkant, zodat je er wegwerpdoekjes in kunt doen voor bijvoorbeeld de heen- en terugreis in het OV. 

 

Ik naai er ook ijzeren neusstukjes in. Duw het neusstukje goed om je neus, zodat je aan de bovenkant ook een goede afsluiting hebt. Dit is vooral handig voor brildragers tegen het beslaan van de bril. 

 

Voordat ik jouw mondkapjes verzend zal ik ze uitwassen en met handschoentjes aan voor je inpakken. 

 

Wil je voor jouw bedrijf uniforme mondkapjes hebben? Neem gerust contact op, dan bespreken we de gewenste stof en overige mogelijkheden. 

 

Edit 1 oktober: op het moment krijg ik veel bestellingen en kan het wat langer duren voordat je bestelling bij jou thuis is. 

 

In verband met mijn reguliere baan in het onderwijs kan ik het meeste naaien, wassen en verzenden op donderdag, vrijdag en in het weekend doen. 

 


Duurzame mondkapjes

 

Op voorraad:

 

  • Red circus (vanaf foto 1)
  • Zwart (vanaf foto 4)
  • Zand (vanaf foto 7)
  • Spijkerstof (vanaf foto 10)
  • Leger (vanaf foto 13)

 

Binnenkort meer varianten beschikbaar! 

 

Geef in je opmerking bij de bestelling aan welke variant(en) je zou willen. In de slider hieronder kun je de foto's zien met de productnamen erbij. 

 

€ 10,00

  • Beschikbaar