Links


De plantmadepretty facebook pagina! Like de pagina als je op de hoogte gehouden wilt worden. Naast m'n blog posts deel ik ook regelmatig recepten en filmpjes die niet op deze website komen.

De pagina onder deze link geeft informatie over de nieuwe documentaire van de Bridgeman foundation. Deze documentaire gaat over een oliepijplijn die gepland staat om dwars door (heilig) Sioux land te worden gelegd. Zoals de titel al aangeeft; het gaat niet alleen over een pijplijn, maar ook over liefde voor de aarde en over gelijke rechten voor iedereen. Voor deze documentaire hielp ik met veel plezier Robert Bridgeman en zijn team achter de schermen. Like de facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Voor leuke kookfilmpjes, diervriendelijke recepten, informatie, vlogs en tips & tricks.

Op de site van Jamie Oliver staan veel lekkere diervrije recepten!

De groene meisjes, Merel en Jamie, laten je door middel van hun interessante blogs en vlogs een kijkje nemen in hun wereld van diervriendelijk en ecovriendelijk leven. 

Op deze site kun je veel informatie vinden over de gelijknamige app voor een gezond leven. Ook kun je hier bij de voedingscoaches terecht voor al je vragen. Samen met oprichter Bart Collet heb ik de inhoud van de app geschreven. 

Bij Pistache Zwolle kun je heel veel eco- en diervriendelijke producten vinden. Van snoep tot aan kleding, tot aan decoratie voor in je huis. 

Bij LotusZen Studio in Zwolle kun je terecht voor relaxte yogalessen (o.a. Yin Yoga, Hot Yoga, Hatha Yoga) en ook voor superintense workouts (o.a. Bootcamp, Pump en High Intensity). Owja, ze hebben nu trouwens een superchille actie: 30 dagen alles uitproberen voor 30 euro! Dit mag je ook verdubbelen naar 60!

Bij Vega-Life kun je alles vinden voor een vega-life! Fashion, voeding, mode, beauty en heel veel meer.

Van een superintense workout tot een gerichte training, in groepen of individueel. Onder leiding van Germaine kom je tot je gewenste resultaat. Changing your goals into achievements!

Veel van mijn cosmeticaproducten komen van de groene drogist. Heel erg fijn dat je aan kunt vinken aan welke eisen je wilt dat je product voldoet. 

Een award winning Engelstalige blog. 

Logical Harmony is an award winning blog that strives to bring you the best in vegan beauty and lifestyle! 

Een search engine om erachter te komen wat je diervriendelijk kunt drinken in de kroeg. 


Apps

  • YogiSlank

De gezondheidsapp is voor afvallen, detoxen, een suiker-vrijchallenge, gezond leven en voor inspiratie voor gezonde recepten. De app is toe te passen op een glutenvrij en vegetarisch/veganistisch dieet. 

  • E-nummer vrij

Met deze app kom je erachter welke E-nummers schadelijk zijn en welke niet. Ook kun je ervoor kiezen om alleen dierlijke E-nummers te laten zien. 

  • VeggieBeers

De bekende Nederlandse biermerken zijn veggie. Weten welke nog meer veggie zijn? Check de app! 

  • Vegan desserts

Voor als je eens in de zoveel tijd heerlijk ongegeneerd wil snoepen. Maak het zelf, dan weet je wat erin gaat. 

  • Happy Cow

Deze app helpt met het vinden van restaurants met jouw dieetvoorkeur over de hele wereld. 

  • VegeTipple

Met deze app weet je of jouw glaasje wijn, bier of likeur diervrij is.