Food

Food · 20. september 2018
Een makkelijke en lekkere zomerse ijsthee met citroen.

Food · 10. augustus 2018
Heerlijke zomerse waterijsjes met fruit en kruiden!

Food · 13. juli 2018
Supermakkelijke vegan appelkoek. En helemaal niet zo ongezond! :)

Food · 27. juni 2018
6 onmisbare tips voor een relaxte vegan vakantie. Ook handig voor vegan buiten de deur!

Food · 14. juni 2018
Curry's, ik ben er dol op! En er zijn talloze verschillende smaken en uitvoeringen. Bij het maken van een curry is er wat mij betreft slechts één regel: gebruik een lekkere curry paste en dan wordt het een lekker gerecht! Dit is één van mijn favoriete smaakmakers, de rode garam masala curry paste.

Food · 08. april 2018
Een heerlijke zonnige "cheese" cake met maar liefst vier fruitige smaken!

Food · 16. februari 2018
Tja, daar gingen m’n goede voornemens… Na kerst wilde ik echt weer gezond gaan eten, maar de slechte gewoontes waar ik inmiddels aan gewend was waren moeilijk te slijten. Time for a change! Om te voorkomen dat ik op drukke werkdagen te impulsief eet, neem ik nu vaak één ochtend in het weekend om een aantal maaltijden voor te bereiden voor de rest van de week. Op die manier heb ik volledig in de hand wat ik de komende week eet. In deze serie deel ik wat ik maak en hoe het bevalt.

Food · 11. augustus 2017
In je gezonde leefstijl toch genieten van iets lekkers bij de thee? En zonder dat je iets hoeft in te leveren? Dat kan! Maak lekkers met gezonde ingrediënten. Deze vijf heerlijke recepten bijvoorbeeld: makkelijk, gezond, voedzaam en lekker!

Food · 28. juli 2017
Op deze grijze maandag moet ik eigenlijk een aantal schrijfklusjes doen, maar ik heb er nog geen zin in. Meestal werkt het voor mij heel goed om eerst iets compleet anders te gaan doen, zodat ik later op de dag wèl zin heb om toch die klusjes af te ronden. Vaak komt dan tijdens een kop thee de vraag naar boven 'wat zal ik vanavond eens gaan eten?'. Ik zag laatst op TV een heerlijk uitziende pasta pesto en ik dacht: laat ik daar 's een eigen versie van maken. Deze heerlijke vegan pasta pesto...

Food · 07. juli 2017
Iets krijgen is altijd leuk. Zo kreeg ik onlangs een Zonnatura pakketje, nadat ik de Zonnatura Gebroken Lijnzaad had uitgeprobeerd en beoordeeld. In het pakketje zat Aardbeienjam, Paprikaspread, Oerflakes Spelt Aardbei Kokos, Appel & Kaneel Rijst- & Mais Wafels en Vurige Muntthee. En alles diervriendelijk. Ik nam het pakketje mee op vakantie in een B&B in Haarlem en probeerde alles uit.

Meer weergeven