Food

Food · 01. december 2018
Een heerlijke veelzijdige groentebouillon met groenteafval.

Food · 01. december 2018
Waarom is de herfst toch een tijd van erwtensoep eten? Bij koud weer hebben we gewoon zin in iets warms en iets wat lekker vult. Erwtensoep leent zich daar heel goed voor en is gewoon super lekker! Vooral deze Sallandse versie met een beetje pit.

Food · 25. november 2018
3 bladerdeeg recepten voor zoet gebak wat in 20 minuten dampend op tafel staat.

Food · 31. oktober 2018
Yes, het is alweer een tijdje herfst! Herfst betekent voor mij gezelligheid, met een dekentje op de bank genieten van een boek, een kaarsje en in je handen een mok met iets warms. Herfst is ook de tijd van Halloween. Voor Halloween kun je natuurlijk je pompoen gebruiken om een jack 'o lantern uit te snijden, maar ook om heerlijke gerechten te maken. In dit blog laat ik je zien welke drie heerlijke herfstgerechten je kunt maken uit slechts één pompoen! We maken een no bake pumpkin pie, een...

Food · 24. oktober 2018
We hebben hele lieve en kundige behangtrekkers, wandjeswalsers, tegelbeukers, deurenbedekkers, kozijnenkunstenaars, murenmooimakers, spachtelflatsjers, keukenzetters en vloerenleggers die ons helpen in ons nieuwe huis. Om de hongerige helpers es goed te verwennen maakte ik deze heerlijke handige hapjes: pizzabroodjes, satébroodjes en appelflappen. Alledrie net ff anders, maar supereasy!

Food · 20. september 2018
Een makkelijke en lekkere zomerse ijsthee met citroen.

Food · 10. augustus 2018
Heerlijke zomerse waterijsjes met fruit en kruiden!

Food · 13. juli 2018
Supermakkelijke vegan appelkoek. En helemaal niet zo ongezond! :)

Food · 27. juni 2018
6 onmisbare tips voor een relaxte vegan vakantie. Ook handig voor vegan buiten de deur!

Food · 14. juni 2018
Curry's, ik ben er dol op! En er zijn talloze verschillende smaken en uitvoeringen. Bij het maken van een curry is er wat mij betreft slechts één regel: gebruik een lekkere curry paste en dan wordt het een lekker gerecht! Dit is één van mijn favoriete smaakmakers, de rode garam masala curry paste.

Meer weergeven