Recepten · 01. november 2019
Een kleurrijke veganistische quinoa curry met wortel, bleekselderij, paprika en erwtjes.

Upcycle & DIY · 27. oktober 2019
Het plasticprobleem is een grote aanslag op onze natuur, maar helaas is dit maar één van de problemen. Wij kunnen met z’n allen een voorbeeld zijn, voor elkaar, maar ook voor bedrijven. Met onze portemonnee laten we zien dat we het anders willen voor een schonere wereld. In deze rubriek laat ik je duurzame alternatieven zien voor vervuilende producten. Met DIY’s, tips en uitleg over waarom we deze alternatieven nodig hebben. Elke duurzame optie is een stap in de goede richting.

Upcycle & DIY · 27. oktober 2019
Een multi-functionele wasbare zak voor groente- en fruit en brood. Ook te gebruiken als waszak voor bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes.

Upcycle & DIY · 27. oktober 2019
Maak je eigen wasbare wattenschijfjes met deze DIY. Makkelijk te maken, handig te gebruiken en leuk om te geven!

Recepten · 22. oktober 2019
Ik hou van de herfst, echt waar. De wind, de regen, de grijze lucht, de herfstkleuren oranje, rood en bruin, de temperatuur; heerlijk vind ik het. Thuis zijn is zo lekker met de herfst. Kaarsjes aan, dekentje en een lekkere bak met comfortfood. Kom maar door met die stamppotten en stoofschotels. Deze oranje paprika linzenstoof is mijn go-to recept. Gooi alles bij elkaar en pruttelen maar. Simpel, snel en gezond. En erg lekker. Eet smakelijk!

Recepten · 18. juli 2019
Een makkelijke, frisse vegan aardbeien-limoentaart met een koffieleutjes bodem!

Recepten · 10. juni 2019
Het originele hummus recept zonder toegevoegde olie.

Recepten · 19. mei 2019
Zou het niet fijn zijn als je gezond kan snoepen zonder schuldgevoel? Wat dacht je van deze lekkere, zoete koeken voor net dat beetje extra energie. Lekker voor onderweg, in de lunchbox van je kind of voor bij het sporten.

Recepten · 17. mei 2019
Falafel, de vleesvervanger bij uitstek. Redelijk makkelijk om te maken, super lekker en erg veelzijdig. Voeg falafel balletjes toe aan een buddha bowl met tahinsaus, aan een wrap met muntsaus of doe ze in een pitabroodje met knoflooksaus. En je kan er natuurlijk ook burgers van maken. Voor deze heerlijke gerechten is hier het basisrecept voor falafel.

Recepten · 12. mei 2019
Een makkelijk recept voor een gezonde, plantaardige en kleurrijke nasi. Eet smakelijk!

Meer weergeven