· 

Review en winactie: Deep-cleansing Hand Foam en beschermende Hand Guard van Green People

Hallo, droge handen en kloofjes! Sinds de scholen begonnen eind augustus, waren ze er weer. Wanneer ik een lokaal binnen kom en verlaat moet ik mijn handen desinfecteren met alcohol. Na een dagje lesgeven hebben mijn handen dus echt een beetje liefde nodig. Daarom was ik erg blij toen ik werd benaderd voor een samenwerking met Green People om hun nieuwe handverzorgingsproducten te testen.

 

Ik testte de Deep-cleansing Hand Foam en de Edelweiss & Green Tea Hand Guard. Ze zijn allebei vegan, dierproefvrij en biologisch. Het werd een standaard ritueeltje om deze producten op de terugweg van m’n werk in de trein te gebruiken. 

Deep-cleansing Hand Foam

Deze Hand Foam is in de eerste plaats mega-handig. Je kan deze namelijk met en zonder water gebruiken, super handig voor onderweg. Wanneer ik onderweg in de trein mijn handen schoon wilde hebben, gebruikte ik een alcohol gel, maar dat is natuurlijk niet zo leuk voor die droge handen. Deze Hand Foam is een stuk zachter. De foam schuimt goed en verdeelt zich makkelijk. Het plakt naderhand niet.

 

Veel alcohol gels kunnen best stinken. Die op mijn werk is er zo één, vooral de gel die ik bij binnenkomst in het gebouw moet gebruiken. Deze Hand Foam ruikt zelfs lekker. De foam bevat onder andere aloë vera, tea tree en orange peel. Je ruikt de tea tree niet, maar de aangename sinaasappelgeur wel. De aloë vera zorgt voor een zacht gevoel na het wassen. Een verademing vergeleken met de alcohol gels. 

Edelweiss & Green Tea Hand Guard

Nadat ik de Hand Foam heb gebruikt, komt de Hand Guard uit mijn tas. Wanneer ik de crème over mijn handen verdeel lijkt de crème best vettig te zijn, maar dat verdwijnt snel. Veel crèmes drogen de handen na verloop van tijd weer uit, maar dat doet deze Hand Guard niet. Wanneer ik thuis kom voelen mijn handen nog steeds zacht en verzorgd aan.

 

De Hand Guard is een handcrème met spf30. Nu ik het een tijdje gebruikt heb, zou ik niet meer zonder spf voor m’n handen willen. Ik ben veel onderweg op de fiets en ik besef me nu dat het eigenlijk best gek is om je gezicht wel te beschermen met een dagcrème met spf, maar je handen niet. Net als je gezicht, worden je handen altijd blootgesteld aan de zon, zelfs als het bewolkt is. De enige anti-veroudering voor je huid waar ik in geloof is spf. Ik zal je later wat meer vertellen over mijn bb-crème met spf.

De Hand Guard bevat edelweiss en groene thee. Samen zorgen deze twee ervoor dat je huid beschermd is tegen celschade van bijvoorbeeld UV-straling. 


Winactie

Wil jij deze producten ook proberen? Of hebben jouw handen ook wat liefde nodig? Dan heb ik goed nieuws voor je!

 

Je kunt deze producten namelijk WINNEN!

 

Ga naar mijn Instagram account en naar de post van 21 oktober en zie hoe je mee kunt doen. Op 25 oktober maak ik de winnaar bekend. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0