· 

Inecto, you had me at 'hello'

Heel handig, van die facebookgroepen waar mensen elkaar fijne tips geven. Zo noemde iemand dat het merk Inecto in de aanbieding was bij Kruidvat. En ook dat het merk geen dierlijke ingrediënten bevat. Ik kende het merk niet, maar de tipgever was fan. Met een glimlach stapte ik op de fiets en sloeg ik een voorraadje in. 

 

In de winkel koos ik voor de lekkere geuren argan en kokos. Op de verpakking van de shampoo, de conditioner, de shower cream en de moisture cream staat het volgende: 'We believe in natural. We have no unnecessary nasties. We are not tested on animals. We are vegan friendly'. Dit klonk als muziek in mijn oren. Verder staat er op de verpakking dat 90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is. Dat is mooi. Ik besloot om goed van de aanbieding gebruik te maken en sloeg dubbel in (2e gratis). 

Super Shine Argan Shampoo

De verpakking is elegant en overzichtelijk met mooie lettertypes. Het is een flinke fles van 500 ml met een reguliere prijs van €3.59. 

 

Tijdens het wassen komt de heerlijke zoete geur subtiel naar voren. De shampoo schuimt genoeg, maar niet zoveel als reguliere shampoos. Na het wassen voelt mijn haar schoon aan, niet anders dan bij andere shampoos. 

 

Voor deze prijs (en helemaal met deze aanbieding) een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Mede door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de heerlijke geur een vette aanrader!

Marvellous Moisture Argan Conditioner

Een even flinke fles van 500 ml en ook met een reguliere prijs van €3.59. Na het wassen met shampoo gebruik ik eigenlijk altijd conditioner. Niet teveel, anders wordt mijn haar te zwaar. Ik breng conditioner alleen aan op het onderste deel van mijn haar, in de punten. Dit laat ik 1-2 minuutjes intrekken. 

 

Met deze conditioner merk ik gelijk dat mijn haar heel zacht aanvoelt. De geur is net zo lekker als bij de shampoo. 

 

Af en toe gebruik ik conditioner als een masker en breng ik het aan vanaf de hoofdhuid tot aan de puntjes. Dit laat ik dan 10 minuten intrekken. Dit heb ik ook gedaan met deze marvellous conditioner. Mijn haar voelde na het wassen en drogen van mijn haar totaal niet zwaar of vet aan. Maar juist heel zacht. 

 

Ook deze fles is een aanrader. Door de prijs, de geur en de zachtheid. 

Deliciously Rich Coconut Bath & Shower Cream

De geur die uit deze tube komt, valt gelijk op. Nog zoeter dan de shampoo en de conditioner. Heerlijke kokos, my favourite! 

 

Als ik een nadeel mag bedenken dat is het de draaidop. Met zeephanden niet heel handig om weer dicht te krijgen. 

 

Verder schuimt deze shower cream precies genoeg. En na het wassen voelt m'n huid echt superzacht aan. Dit heb ik eigenlijk nooit bij een andere shower cream. Na het douchen blijft de geur nog een tijdje aangenaam hangen. 

 

Deze tube kost €2.99 en is ongeveer gevuld met 250 ml shower cream. Net als bij de conditioner door de zachtheid en de geur een aanrader!

Pure Coconut Lip Balm

De naam doet vermoeden alsof het enige ingrediënt kokos is. Maar dat klopt niet. Hoewel ik geen geur bespeur is er toch parfum aan toegevoegd. Net als stolmiddelen en ook aloë vera. Op zich geeft dat niet, hoor. Hij is wel compleet vegan. 

 

Het is een fijne lip balm, vooral in deze gure wintermaanden is hij heel fijn. Na het aanbrengen van de lip balm voelt het eerst een beetje glibberig, maar daarna heel zacht. Naast verzorging geeft het ook een klein glimmertje. 

 

De verpakking is redelijk saai en je zou verwachten dat je voor deze prijs (€0.99) niet zo'n fijne vegan lip balm kunt krijgen. Looks can be deceiving. Ook deze een beste aanrader. 

Hmmm Hydration Coconut Moisture Cream

Deze Moisture Cream ruikt net zo goddelijk als de Shower Cream. Ik hou ervan. Ik probeerde deze cream eerst uit op m'n handen. Dat ging heel goed. Mijn handen voelden extreem zacht aan. 

 

Ook gebruikte ik de Moisture Cream na het douchen. De Shower Cream had mijn huid al zacht gemaakt. De Moisture Cream deed er nog een schepje bovenop. 

 

Ik deed 'em gelijk in m'n werktas. Meerdere keren per dag smeer ik mijn handen in, heerlijk.

Wederom door de geur, de zachtheid en de prijs (€3.75 voor 250 ml) een aanrader!

Ja, fan!

You had me at 'hello'. Vanaf het moment dat ik de eerste zin zag op de achterkant van de verpakkingen, was ik stiekem al fan. Vegan friendly en bijna helemaal natuurlijk. En dan ook nog lekkere geuren, zacht haar en een zachte huid. Voor een hele fijne prijs gewoon te koop bij Kruidvat. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0